петък, ноември 03, 2006

Сайтове: E. R. A.


Здравейте, геймъри!

Опитвайки се да внеса малко корпоративен имидж в блога си, ще ви кажа, че тъкмо се връщам от яко фирмено парти в офиса на Masthead - студиото за компютърни игри, в което работя вече повече от половин година. Поводът за коктейла не беше никак случаен, днес беше официалното откриване на сайта и форума към играта Earth Rises Again, върху която екипа ни работи от доста време. За всички, които се интересуват с какво си губя времето... и евентуално от какво печеля, съм дал следния линк, който ще разкрие повече:

www.igrai-era.com

Тъй като съм подписал договор за неиздаване на информацията по играта (и нейния свят), с която служебно разполагам, този път няма да кажа нищо повече. Просто вижте сайта и да живеят MMORPGs, за които ако все пак поне нещо сте чували, значи все още има надежда да се засечем във влака. Същият влак, който води напред към бъдещето на игрите!

Айде и не очаквайте аз да ви купувам билет обаче!

ПС: Тук е моментът да споделя, че имам не малко участие в горния сайт, но все пак, ако имате някакви забележки или похвали, по-добре ги изкажете на форума на Е.Р.А.! :-)

Няма коментари: