сряда, април 04, 2012

Факти за книгите-игри



7 коментара:

почивка малдиви каза...

Спомням си, че бях малка, когато излезнаха книгите-игри. Всички бяха много запалени както сега по компютърните игри...

ранни записвания кушадъсъ каза...

много интересна информация, продължавайте да постирате и да споделяте тук с всички нас

ароматизатори каза...

Кратка, но много интересна и сбита статистика. Жалко, че сега няма толкова интерес към тези книги както преди...

почивки лято 2012 в Чешме каза...

много полезна инфомация за мен - продължавайте да публикувате интересни неща

почивки каза...

Бях доста малка когато излезнаха тези чудесни книги-игри. Ако трябва да бъда честна дори ги бях позабравила, което е нормално в днешно време интернета , компютрите, айпада , така са ни превзели, че за тези творчески игри няма място.Статистиката, която сте публикували е доста добра. Разбира се е кратка и не много изчерпателна, но и самата тема е такава, че за да се направи нужната статистика трябват много хора, които за я играли.Има много интересна информация, която може да се разкаже за книги-игри така е. Радвам се, че сте подхванали точно такъв тип тема. Ще се включат много хора.

почивка малдиви каза...

Интересни факти. За жалост и аз гледах в проценти играта как се е развивала през годините и за жалост процента непрекъснато отива на долу и на долу, докато преди няколко години съвсем изчезва. Но за щастия разбрах, че мислят да я обновят и играта Книги - игри да започне отново, но този път не с реални книги а с технологични хахах, което е нормално в днешно време, иначе няма никакви шансове да спечелят вниманието на младите ...на децата.Макар и аз....малко по пораснало дете отново бих се включила в нея, беше много интересна.

paco rabanne 1 million каза...

Цифрите сами говорят за играта.Вижда се колко е била желана и търсена, което може да ни радва и да се надяваме отново да започне.Би било интересно. Бях ги позабравила тези занимания, което е нормално в днешно време интернета , компютрите,така са ни превзели, че за тези творчески игри няма място.Статистиката, която сте публикували е доста добра. Разбира се е кратка и не много изчерпателна, но и самата тема е такава, че за да се направи нужната статистика трябват много хора, които за я играли.Ако тръгнем да обясняваме на някой тинейджър сега за тази игра сигурно няма да ни разбере и няма да види нищо хубаво в нея.